LØB

Løb er stadig min fortrukne motion, jeg løber 2 – 3 gange om ugen, mellem 6 – 9  km ad gangen, så i løbet af en måned bliver det til omkring 80  km.

Badminton

Jeg elsker badminton, og nyder hver mandag at spille sammen med vennerne, hvilket vi har gjort i rigtig mange år. Vi spiller i Sanderumhallen hvor også mange andre jævnaldrene motionister spiller. Jeg spiller 2 timer hver mandag.

Tennis

Hele sommerhalvåret spiller jeg tennis på banerne i Ådalen. Skønt område, hvor vi  nyder at komme og spille. Jeg spiller en gang om ugen med en god ven. 3 formiddage om ugen har Hanne og jeg mulighed for at blive rørt. Gruppen af spillere 55+  spiller i 2 timer mod/med hinanden. Hyggeligt og meget sjovt at skifte makker og modspillere hvert 40. minut.

Om vinteren spiller vi indendørs i Marienlyst Centret hvor vi i gruppen af 55+ spiller 2 timer hver fredag. Jeg havde ellers lovet mig selv, at jeg aldrig ville spille indendørs tennis, men Hanne  fik mig overtalt og jeg syntes faktisk det er super!

Kajak

Det er blevet til flere ture i kajakken. Vi har 2 kajakker, som nu ligger ved kolonihaven, hvor vi har vand på alle sider. Det er en skøn form for motion, og en lise for sjælen når man først er kommet ud på vandet. Så det er bare at tage sig tid til at komme af sted. Foretrukken tur er rundt om Stige ø og tilbage af kanalen. En tur på knap 8 km.