Endelig fik jeg taget mig sammen og fik lavet en stor plade i kælderen, som kan hæves og sænkes. 5 m. lang og 1.25 m bred. Dejlig størrelse som kan rumme en bane hvor 4 tog kan køre samtidigt, styret af relæer og  signaler. Når togene kører tilfredsstillende og automatikken virker, så skal selve landskabet bygges op. Det er helt klart landskabet som har min store interesse. det er så spændende at få det lavet, så det bliver en kopi af det virkelige liv.

Det første billede er lige efter at pladen er hængt op, og min ide til en bane er lagt ud. Herefter et billede af opbygningen af banen med bakker og tunneler. Bemærk der er lys på det ene tog, det er fordi jeg testkører banen inden det hele bliver skruet fast og automatikken bliver monteret.

Nu er husene taget frem og løseligt sat på så jeg kan danne mig et indtryk af hvordan landskabet skal udformes. Testkørselen er færdig, så nu kan automatikken laves og ledninger gemmes i/under landskabet. Der er et hav af ledninger, men de er heldigvis tynde.

Dejlig hobby, som jeg nyder at pusle med, og som ikke skal være færdigt til noget bestemt tidspunkt.  Jeg glæder mig til, at mine børnebørn vil gøre mig selskab, når de er på besøg.

Her er en lille video:2021-01-06 10.15.52

Her er en video med kørende tog https://youtu.be/bx7a0lARWVQ