LØB

Løb er stadig min fortrukne motion, jeg løber 3 – 4 gange om ugen, mellem 9 – 21 km ad gangen, så i løbet af en måned bliver det til 120 – 140 km. Desværre er der perioder med skader, som gør det svært at træne. Det er svært ikke at få skader, i sær når jeg træner op til en maraton. I år gennemførte jeg HCA-maraton, men ikke på nogen god tid. 4 timer og 11 min. Min datter Maria og jeg skulle løbe turen sammen, og forventede at gøre det på omkring de 4 timer. Desværre var Maria ikke fit for fight og måtte opgive efter en ½ maraton. Jeg løb så den sidste tur allene, men måtte pgr. af smerter i lægmusklerne, gå de sidste 5 km.

Badminton

Jeg elsker badminton, og nyder hver mandag at spille sammen med vennerne, hvilket vi har gjort i rigtig mange år. Vi spiller i Sanderumhallen hvor også mange andre jævnaldrene motionister spiller, men med den alder vi har fået, er der tit nogle som må melde fra på holdene, og så får jeg tilbudt at give en hånd med. Så det bliver tit til et par spil om ugen.

Tennis

Hele sommerhalvåret spiller jeg tennis på banerne i Ådalen. Skønt område, hvor vi  nyder at komme og spille. Jeg spiller en gang om ugen med en god ven. Mandag og onsdag har Hanne og jeg mulighed for at blive rørt. Gruppen af +55 spillere spiller i 2 timer mod hinanden. Hyggeligt og meget sjovt at skifte makker og modspiller hvert 40. minut.
Om vinteren spiller vi indendørs i Marienlyst Centret hvor vi i gruppen af +55 spiller 2 timer hver fredag. Jeg havde ellers lovet mig selv at jeg aldrig ville spille indendørs tennis, men Hanne  fik mig overtalt og jeg syntes faktisk det er super!

Kajak

Desværre bliver det ikke til meget med ture i kajakken, det skal der ændres på i 2018. Vi har 2 kajakker, og måske skal de ud og ligge ved kolonihaven, hvor vi jo har vand på alle sider. Det ser jeg frem til, for det er en skøn form for motion, og en lise for sjælen når man først er kommet ud på vandet. De få ture jeg ellers har taget er på Odense Å på stykket fra stryget ved Filosofgangen og ud til restaurant Skoven. En køn tur som tager en lille time.